10 Symptomen zwangerschap week 1Advertisement

Hier zijn alle symptomen van een bestaande zwangerschap (Zwangerschap - menstruele cyclus, zwangerschap, borstvoeding, zwangerschap symptomen, vruchtbare periode). Je weet niet of je zwanger bent of niet? Als je een zwangerschapstest niet gedaan hebben, lopen om het te kopen, in de tussentijd, hier is wat zijn de symptomen die het begin van een recente zwangerschap of vroege tekenen van zwangerschap.


Zwangerschap symptomen - De eerste symptomen van de zwangerschap variëren van vrouw tot vrouw, en in dezelfde vrouw per zwangerschap. Echter, een van de belangrijkste symptomen van de zwangerschap is het niet aankomen van de menstruatie. Inderdaad is dit de eerste echte symptomen van de zwangerschap, de anderen zijn zeer subjectief.

Inzicht in de tekenen en symptomen van de zwangerschap is belangrijk omdat ieder symptoom kan worden gerelateerd aan iets anders dan zwangerschap. Sommige vrouwen ervaren de eerste symptomen van de zwangerschap binnen een week na de conceptie. Voor andere vrouwen kan zwangerschap symptomen ontwikkelen zich over een paar weken of niet aanwezig op alle.

Hieronder vindt u een lijst van enkele van de meest voorkomende symptomen van de zwangerschap zal vinden, de voormalige zijn in min of meer chronologische volgorde. Natuurlijk, als je op zoek bent naar een kind of hebben onbeschermde uitgebreide rapporten gehad en ervaar een van deze symptomen, vooral als de menstruatie niet optreden wanneer ze moesten, is het belangrijk om een zwangerschapstest uit te voeren.

Zeker het eerste symptoom of en wanneer het zich voordoet, wordt vertegenwoordigd door verliezen uit plantaardige, kunnen alle anderen optreden op elk moment bestellen. zelfs als de gemiste periode, zijn zelden van het podium. Zeker tekenen van zwangerschap 1e week

1. Verliezen van innesteling van het embryo

Eerste Vroege tekenen van zwangerschap - Spotting implantaat kan een van de eerste symptomen van de zwangerschap. Ongeveer 5-8 dagen na de bevruchting, het embryo implantaten in de baarmoederwand. Verliezen kunnen worden bij de menstruatie achtige pijn. Niet al te observeren deze verliezen, maar vaak zijn zij de uitzondering en niet de norm. Er zijn andere redenen die kunnen leiden spotting intra-cyclus worden weergegeven door de verliezen menstruatie anticiperen, of ze kunnen door breuk van enkele capillair kleine schaafwonden of zelfs infecties. Dus als je een doorgaande zwangerschap is altijd goed om uw arts te vertellen als u bloedverlies ervaren zonder speciale redenen. .

2. Menses laat

Als de menstruatie niet gebeurt, gaat het alarm af. Zal ik zwanger zijn? En 'het mogelijk, maar nee. Menstruatie optreden meestal ongeveer twee weken na de ovulatie en als een of andere reden was het te laat, te laat menstruatie volgen. Daarom is het altijd goed te letten op de symptomen van ovulatie te begrijpen is wanneer gericht rapporten is hoeveel tijd wachten menstruatie en dan ook een 'idee wanneer het mogelijk is om te testen of deze niet optreden .

Menstruatie optreden ook als je zwanger bent?

In sommige gevallen kan het gebeuren een lichte spotting of pseudo-menstruatie ook bij zwangerschap slechts vastgesteld opnemen. Het enkele plaatsen en niet de gebruikelijke stroom. Indien dan de cyclus die komt heeft een andere textuur en is zeer, zeer schaars dan gebruikelijk, is er niet de normale stroom en eindigt onmiddellijk, dan kunt u de zwangerschap vermoedt

Er zijn nog andere redenen waarom de menstruatie niet optreedt?

Ja, bijvoorbeeld omdat je te laat geovuleerd of niet geovuleerd helemaal; of enige hart hormoon gevolg van verschillende factoren zoals stress, een gedragsverandering, een sterk gewichtsverlies enzovoorts.

Hoewel het onlangs is gestopt met de pil cyclus kan moeite hebben om terug te keren en dit komt omdat ons lichaam neemt een beetje 'naar de natuurlijke ritmes te herontdekken.


3. Borst: maten verhoging, de tepels verandering

Vroege tekenen van zwangerschap - De spanning op de borst, en een vollere borsten zijn een van de eerste symptomen van de zwangerschap. In mijn geval, bijvoorbeeld, maakte me verdachte zwangerschap, zelfs voordat de vertraging van de menstruatie.

En 'normaal wat hebben "spanning borst na de eisprong, het effect van progesteron die wordt geproduceerd door het corpus luteum na de vrijgave van de eicel. Progesteron productieverhoging bij zwangerschap, na implantatie van het embryo in de uterus. Daarom kunt u nu al proberen een hogere spanning borst na 1-2 weken na de bevruchting.

Uiteraard zwangerschap is niet alleen verantwoordelijk voor een borst PIA gevoelige en gezwollen. Kan het gevolg zijn van de aanname van de pil, hormonale of gewoon een beetje moeite met het premenstrueel syndroom.

De tepels kunnen aan verandering onderhevig zijn: de tepelhof feit kan donkerder worden. De knobbeltjes van Montogomery kan je meer duidelijk, maar laat in de zwangerschap, in het tweede kwartaal in het algemeen.


4. Misselijkheid en ochtend hyperemesis

Dit is een teer punt voor degenen die hebben geleden of momenteel lijdt. Een van de ergste en ruzies die vaak hand in hand gaat met braken. In het laatste geval aandacht all'iperemesi gravidarum, niet te onderschatten om uitdroging te voorkomen.

Ziekte begint gewoonlijk verschijnen van 2 tot 8 weken na de conceptie en typisch ophouden met het einde van het eerste trimester van de zwangerschap.

Waarschuwing: niet nodig om last van misselijkheid als je zwanger dus geen paniek als de test positief bent en je comfortabel zijn. Die geleden heeft er om afgunst zeker en dan genieten van uw welzijn, dat is onbetaalbaar !!!5. Vermoeidheid en slaperigheid

vermoeidheid en / of meest slaperigheid is een van de eerste symptomen verschijnen bij zwangerschap. U krijgt de drang om in slaap overal te vallen? Voelt u zich uitgeput? Dit kan een effect van de zwangerschap hormonen circuleren, maar ook te wijten zijn aan iets anders. Dus ga voor uitsluiting. Als u niet beschikt over een koorts of een lopende infectie. en over het algemeen waren goed, zou eigenlijk een symptoom van de zwangerschap zijn.


6. "Ik plas de hele tijd"

Velen schrijven naar mij bracht me terug dit symptoom en me af of het een teken van de zwangerschap zou kunnen zijn. Uit ervaring kan ik zeggen dat ik probeerde dit gedoe (want in feite verder te gaan naar de badkamer 's nachts is niet prettig) later in de zwangerschap, maar vooral in het derde kwartaal van het tweede, als het kind was zwaar op de blaas. Voordat bijna niets. Maar veel in de eerste weken (6-8) geven vaker urineren.

Maar vergis je niet dit "symptoom" met een teken van infectie. Bijvoorbeeld blaasontsteking is een infectie van de urinewegen die frequent urineren veroorzaakt, maar gaat gepaard met brandende / pijn en moet onmiddellijk worden behandeld.


7. Crampetti abdominale (kramp)

Tijdens de eerste weken van de zwangerschap kunt u lichte crampetti (kramp) in de baarmoeder hebben. Als u ernstige pijn in plaats daarvan moet u ze onmiddellijk te melden aan uw arts.


8. Hoofdpijn

De pijnlijke beproeving gaat vaak gepaard met de eerste paar weken van de zwangerschap aanstaande moeders. Als u vermoedt dat een zwangerschap of als u probeert zwanger te worden, hoeft medicatie niet nemen zonder uw arts te vertellen.


9. hunkeren of verlangens

Heel vaak, de zwangerschap verandert de smaak en voorkeuren van de aanstaande moeders. Sommige voedingsmiddelen letterlijk vallen uit de gratie, dan terug in het dieet (maar niet altijd) na de geboorte van de baby. Andere keer voel je de onbedwingbare verlangen om bepaalde soorten voedsel of bepaalde voedingsmiddelen te eten. Vaak in het begin van de zwangerschap heb je een voorkeur voor zoute voedingsmiddelen, bijvoorbeeld. Verwar dit niet met de typische premenstrueel symptoom wanneer je meestal triggers een verlangen suiker.


10. Positieve zwangerschapstest

De test "de knoop doorgehakt" en stelt ons in staat om te begrijpen als het inderdaad al de symptomen die we voelen zijn echte of fantasintomi. je misschien leuk om ook te lezen: Wanneer moet de zwangerschapstest?

of: U kunt de stick in plaats van de ovulatie zwangerschapstest te maken?

Dit zijn de vroege symptomen van de zwangerschap, als je wilt om al degenen die ook worden gezien in de volgende maanden zie ook gelezen: alle symptomen van de zwangerschap. Dank u voor het lezen "Zeker: 10 Vroege tekenen van zwangerschap 1e week"
Protected by Copyscape Duplicate Content Detection Software